Bajskompass & napplig Bermudatringel.

 
Att lämna huset innan man fått barn:
Person 1: Ska vi lämna huset?
Person 2: Ja.
 
Båda lämnar huset. 
 
Att lämna huset med barn:
Person1: Ska vi lämna huset idag klockan 15?
Person 2: Ja.
 
(mellanakt)
Kan utspela sig på lite olika vis men har ett par stående fundament- NBB -Napp Bajs Beklädnad. 
 
Nappen. Detta är ett moment som man lätt kan tro är påverkningsbart med lite framförhållning men låt er inte luras. Det är nämligen så att alla nappar försvinner varje gång bostaden ska lämnas, utan undantag. Det spelar ingen roll hur många du har köpt, hur många nödförråd du bunkrat och att det finns 15 nappar tillgängliga strax innan avfärd. När ni väl ska lämna bostaden förvandlas ert hem snabbt till en napplig Bermudatriangel. Du tvingas vända upp och ned på hus och hem medan ditt barn vänder upp och ned på himmel och jord. Alternativet är att strunta i nappen och invänta en säker död av samtliga familjemedlemmar innan bilen ens passerat kommungränsen. När du väl är klar, se punkt 2 och tre.
 
Bajs. Jag vet inte hur evolutionen har tänkt när den utvecklat människan? vad är dess syfte med att små barn per automatik bajsar ner sig mellan tröskeln i hallen och tomtgränsen? Är det ett forna beteende för att hålla vargarna borta när grottan lämnades? eller är det helt enkelt snarare en miss i skapelsen än ett planerat drag? Det är nämligen så att blöjbarn har en inre bajskompass som berättar för dem exakt när det mest olämpliga tillfället för en nedbajsning kan ske -och en stående programering är efter overall men innan avfärd. Overallen som du alltså kämpat med att få på i närmare 35 minuter ska nu av. Vilket barnet givetvis inte heller vill (det finns alltså inget syfte bakom vägran åt varken ena eller andra hållet). När det ena barnet gått igenom hela ombytesproceduren drar gärna barn nummer tvås bajskompass igång. Du åldras 10 år innan alla i familjen har  bajsat klart (även fullvuxna män har nämligen en bajskompass). När du väl är klar, se punkt 1 och 3.
 
Beklädnad. Barn hatar ytterkläder av alla dess slag. Ska du lämna huset med två barn kan man tänkta sig att det är bra om man har lite struktur kring processen. Det behöver man inte. De två föregående punkterna  utspelas nämligen i ett inferno utan inbördes ordning, vilket betyder att du oavsett utfall kommer behöva klä av barnen både en och två gånger, samt agera räddningspersonal i bermudas nappfiasko oavsett om du planerat påklädningen stegvis eller ej. Att klä på en 1,5 års tvärvägrande unge en overall kan jämföras lite med att försöka trä på en inoljad iller tre lager av HM:s vårkollektion- det krävs tid, deodorant och tålamod. När du väl är klar. Se punkt 1 och 2. 
 
 
Alla lämnar huset. 
 
/ Karin 
 
PS. Mannen på bilden har inget med texten att göra. Speciellt inte meningen om bajskompass. 
PS2.Men besök tar vi gärna emot. 
 
 

Kommentera inlägget här :