Gangbang & den långa vandringen.

Flera av er tänker säkert "skäms hon inte" när jag vitt och brett fläker ut hur jag beter mig på daglig basis och svaret är för det mesta nej. Jag har sällan vett att skämmas. Det finns dock undantag, de tillfällen där jag definitivt skämts i stunden och krävt att tid ska passera för att sedan kunna skratta åt min dumhet (som oftast är upphovet till händelserna). Jag tänkte därför dela med mig av några händelser som jag inte med ens hade ett skämtsamt förhållningssätt till men som nu i efterhand toppar mina dumhetslistor: 

  • Den första punkten har jag valt att kalla den långa vandringen och den utspelade sig i Arlie beach, Australien. Efter en tre dagars segeltur ute på Whit sundays med en bunte gränslösa asiater & en nattlig snarkfrekvens likt en månlandning (föreställer mig just månlandningar lite stökiga) var både jag & mitt resesällskap, Anneli, dödströtta snarare än utvilade. Vi skulle till fots ta oss från den lilla hamnen till ortens busshållsplats. Under tiden vi gick där med våra tunga väskor & sönderbrända axlar möttes vi av många konstiga blickar. Gång på gång blev vi synade uppifrån och ner och vi frågade oss flera gånger har de aldrig sett turister innan?! Väl framme på busshållsplatsen stod det klart att ortsborna troligtvis visst hade sett turister tidigare. Vad de troligtvis inte sett lika ofta var en brunbränd turist, bärandes på en tung väska, i slitna flipflops, risigt saltvattenhår & en turkosblå tubtop. En tubtop som utan bärarens vetskap glidit ner och satt sig strax under brösten. Likt en korsett utan BH-delen. Som att det skulle vara så, ett nytt "bränn BH:n koncept"där jag tagit täten med mina fria bröst. Så var det inte, den var bara för gammal. Bara för elastisk.
  • På stark andraplats kommer en annan Australien incident & den utspelade sig inte allt för långt ifrån ovanstående trauma. Jag är dock tämligen tacksam att de inte skedde i kombination. När vi skulle åka med nattbuss i 11 timmar mellan två städer hade min kompis fått sömnpiller (they said) av sin pojkvän för att underlätta natten (brottet är preskriberat). Ordningssamhet & försiktighet är inte direkt ledorden i min personlighet men jag valde ändå att endast ta en tablett till bussturen & sparade den andra tabletten till ett annat tillfälle (en tablett skulle visa sig räcka gott & väl för ändamål såsom öppen hjärtkirurgi). När vi senare under vår resa anlände till staden Byron bay hade vi laddat flera dagar för en festkväll ute. Dagen spenderade vi på stranden där vi planerade kvällens festrutt, outfit & förfest. Solen gjorde sitt & påvägen hem slängde jag i mig två alvedon & en flaska vatten för att mota den antågande huvudvärken & orka kvällen. Väl tillbaka på vårt Hostell korkade(pillade?) vi upp vårt billiga lådvin, bjöd in grannarna på förfest (som sig bör) tog en cigg och... somnade. Jag hann presentera mig för grannskapet, slå upp vinet & sätta mig på sängkanten innan jag likt döden rasade ihop i en snarkande på gränsen till medvetslös hög. Och där låg jag i 14 timmar. När jag väl vaknade upp var festen över, utcheckningen passerad & vänskapen till mitt resesällskap väl prövad. Det är inte så coolt att vara den som är mest taggad på fest, bjuda in kreti & pleti, säga skål & sen bli dödförklarad . Då får man skämmas. (Det var alltså inte 2 alvedon som jag tog mot huvudvärken utan 1 alvedon & ett sömnpiller, som ni kanske räknat ut). Skämmas bör även läkemedelsindustrin som inte tillverkar sömnpiller i månform eller regnbågsfärg. 
  • På tredje plats kommer en händelse som gör att jag återtar konceptet inbördes ordning, då denna isåfall borde ligga etta. Det har tagit mig 20 år att bearbeta och än idag får jag lite stressutslag vid blotta tanken. Tänk er en klassisk kalasdag av sedvanligt slag. Gäster, smörgåstårta, familj, finporslinet & hur går det nu i skolan Karin. Jo tackar som frågar! Skolan var jag inte så aktiv i. Däremot var jag en jäkel på häng i rökrutan & flaskläsk i korridorerna. Och snappa  upp balla ord. Just denna kalasdagen hade jag en mindre dispyt med min styvpappa & bestämmer mig för att använda mitt nya balla ord. Jag tänker inte utveckla vidare varken innan eller efter citat, utan låter det tala för sig själv: (tystnad på kalaset) men DU! Du får inte vara med i vårt gangbang! (Fortsatt tystnad på kalaset), 

(null)
Whit sundays 2009, iklädd aktuellt klädesplagg. 

/ Karin 

Glöm ej klicka gilla, om ni gillar inlägget ❤️

Kommentera inlägget här :