Spa-orgien & fisken från Taiwan.


Den bloggcensuerade versionen av ett dygn på spa:

Haft världens mysigaste dagar med finaste sambo. Vi fick havsutsikt på hotellet, drack alkoholfria drinkar, badade och njöt av vår vistelse till max. Vi åt tre rätters och mötte solnedgången på vår terrass. Vi vaknade till århundradets frukostbuffe och avnjöt både pannkakor och surdegsbröd, i strålarna av personalens morgonhumör. Dagen avslutades med ett besök på Ullared! Underbara liv!

Den ocensurerade versionen av ett dygn på spa:

På ett SPA-hotell finns jättemånga hundra rum. Om man räknar med att alla dessa personer precis som du, har planer på att använda just spa-avdelningen och för avsikt att presentera vistelsen som i texten ovan så förstår man också vad det osökt leder till. Förstår man inte det så kan jag kortfattat beskriva det hela som en poolorgie. 

Cocktails avnjöts och visst var det solnedgång. Dock var där även två ryska berusade män med passion för högljudda samtal och med ett icke blygsamt förhållningssätt till andra gäster.

Fint hotellrum hade vi, om det inte möjligen rörde sig om SPA-avdelningens bastu? Sov gjorde vi på grund av både bastuliknelse & gravidkrämpor mest på morgontimmarna. Med morgontimmar menas 04-0630.

Ullared var ju trevligt, när vi väl hittade dit.  "Vi"  körde nämligen lite vilse efter att ha bestämt "oss" för att köra "nordöst" utan att ha någon som helst uppfattning om vilket håll norr egentligen ligger åt. Vi såg mycket landskap.Väl inne på Gekås visar det sig att jag & Said har helt olika inställning till shopping & således även till hastighet av densamma. Handlingen drog ut på tiden & jag har troligtvis varit nära att föda på Gekås samtliga avdelningar.

Nu är vi hemma och även om jag vill sammanfatta dygnet som ett underbart dygn och även om jag lägger upp bilder på blå pool och rosmarinklädda drinkar, så ska man inte glömma hur livet ser ut. Livet är ingen stillbild på Facebook eller i någon blogg.  Gårdagens röding var troligtvis från Taiwan & inom 24 timmar lär vi få reda på om vår sommardiet kommer starta fem månader för tidigt. 

(null)

(null)

(null)

(null)


I livet ingår sömnproblem, ryssar & lite lätt för liten bikini. Och även en stor stor saknad av det hemmavarande barnet. Men det är helt okej!

/ Karin 

Kommentarer :

#1: Paulina Gunnardo

Hahaha! Fast det kanske är taskigt att skratta. För det hade ju varit trevligt och ni hade fått ha trevligt utan fulla ryssar med högljudda samtal :) (påminner mig om typ den ENDA gången jag och min man var ute och åt och dottern för en gångs skull sov kvar i vagnen så vi fick äta i lugn och ro. Då hamnar vi förstås bakom ett par som blev fulla och började bråka..Men maten var god och vi njöt nog lite i alla fall.)
Hittade dig föresten i ElisaMatildas blogginlägg där både du och jag omnämndes. Kul att hitta hit :)

Svar: Haha, ja man får njuta lite selektivt ibland ;) roligt att du hittat hit och vilket fint inlägg hon hade skrivit! Tack för din kommentar! ska kika runt hos dig lite med såklart!
Karin Wikström

skriven
#2: Weberskold.blogg.se

Men oj va mysigt ni verkar ha haft . Addade ju idag i tåget och tycker det är skoj så kollar alltid efter blogg . Kika gärna in till mej skriver alltid tillbaka . Kram ullie

Svar: Ah vad roligt! tack för din kommentar! Kram
Karin Wikström

skriven
#3: Caroline

Verkar super mysigt

Svar: Ja men det var det! =) tack för din kommentar!
Karin Wikström

skriven
#4: Caroline

Verkar super mysigt

skriven
#5: Jenny

Haha... så skönt med någon som skriver hur det verkligen är ;)

Skulle göra vad som helst för den där frukosttallriken... finns ju inget godare!!!!

Svar: Haha ja, den njöt jag av till fullo! roligt att du hittade hit! och tack för din kommentar!
Karin Wikström

skriven

Kommentera inlägget här :