RE:Mäklarutbildningens kursupplägg rörande hemorrojder.

 
ämne: RE
från: Karin <Karinwikstrom_@hotmail.com>
till: Malin Svensson
 
Hej Malin! Försökte nå dig via telefon tidifare i veckan men kom aldrig fram, så jag provar här istället! Jag tänkte höra med dig, om du har tips på hur man undviker hemorrojder under graviditeten? Vill verkligen göra allt för att slippa och försöker hålla kosten, dricka vatten och röra mig. Är det något annat jag har missat? Det är ju mer regler än undantag vid graviditet som jag förstår-  men kan ju göra sitt bästa för att undvika!
Vänligen Karin Wikström 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ämne:Autosvar: RE
 
Hej! Tack  för ditt mail. Jag har semester och återkommer igen vecka 44. Vill du kontakta någon av mina kollegor under tiden kan du göra detta via vår hemsida, www.bjurfors.se
 
MVH Malin Svensson
Mäklare, Bjurfors
 
__________________________________________________________________________
 
Jag fem minuter tidigare: Åh vad hette nu min barnmorska.. var det inte något namn på M kanske? (scrollar i mailen) JO! Malin Svensson var det ju! Bra då skickar jag iväg ett litet mail.
 
 
 
 
och ridå.
 
/ Karin Wikström
 
PS. Min barnmorska heter Anette.
PS2. Malin (fast du egentligen har ett annat namn) om du mot förmodan läser detta vill jag be dig om ursäkt. Jag förstår att min förfrågan ledde till direkt obehag på din första arbetsdag efter semestern. Jag ska i framtiden dubbelkolla mailadresser innan jag slänger iväg rumprelaterade frågor. Har du egen erfarenhet att dela med dig av är ju givetvis mer än välkommen att svara.
PS3. Jag har lämnat frågan till universum att besvara- ingen och då menar jag ingen, ska behöva utsättas för denna fråga framöver, den lever i dåtid.
 
Glöm inte klicka gilla, om ni gillar! Både jag och min brist på värdihet hade blivit glada. 

Kommentarer :

#1: Anonym

Herregud Karin.

Svar: Jag är villig att hålla med dig i din reaktion. Den är fullt rimlig.
Karin Wikström

skriven
#2: fia

Tyvärr är detta ett genetiskt nedärvt fenomen min älskade Karin. Förlåt..Namn, datum och annat världsligt blandas hej vilt och ur det kommer det ..ett hopkok. Som att din mor presenterade sig som pappa vid ett upprop i skolan för sonen och att tilltalsnamn för nya bekanta och arbetskamrater blandas utan urskillning. Vad är det liksom för skillnad på att kalla någon för Eva eller varför inte Marie när de egentligen heter Margaretha?

Puss <3
Din mor

Svar: Haha! ja alltså, vissa gener är ju roligare än andra! Puss!
Karin Wikström

skriven
#3: Anonym

😂😂😂

skriven
#4: Anonym

😂😂😂

skriven
#5: Anonym

😂😂😂

skriven

Kommentera inlägget här :