Giftfri pepparkaksdeg & näsdöd.

Kära dagbok!
Idag har jag varit otroligt produktiv, jag har: 
  • Avgiftat mig från nässpray i 6 hela timmar. Därefter blödde jag näsblod, likt Stockholms blodbad, använde en halv flaska Nasin (ja jag detoxade som sagt endast 6 timmar), förbannade mitt dåliga psyke & googlade "nässpray + konspiration". Fick tips om att söva ner mig själv en vecka för att komma ur beroendet. Något säger mig att det måste finnas bättre vägar att gå. 
  • Provsmakat pepparkaksdegen efter eventuellt gift för att trygga min familj. 25 provsmakningar av 25 var giftfria & resterande matsked deg kan nu användas utan risk. 
  • Spontanljugit om att Said bytt KATALYSATOR på bilen till alla jag pratat med under dagen. Inte för att det är sant, utan för Said befann sig ute vid bilen i fem timmar & katalysator är det enda bilordet jag kan imponera med. Det visade sig dock i efterhand att han bytte bromsar & däck. Fast tror att bromsarna kanske har en katalysator. Inte omöjligt. 
(null)
Bilden är sponsrad av dåligt decemberväder &  urfrästa bihålor. 

Trevlig fredagkväll! 
/ Karin 

(Inlägget är inte skrivet i samarbete med Nasin. Den reklamen bjuder jag på. Läser någon nässpraytillverkare detta är jag dock inte omöjlig att byta ut produktnamnet i texten omgående. Mot en flaska i veckan eller så).   Kommentarer :

#1: Hanna Karlsson

Det godaste med att baka pepparkakor är ju att tjuvsmaka på degen. :-)

Svar: Ja vad ska den in i ugnen och göra??
Karin Wikström

skriven

Kommentera inlägget här :