Rysk kaviar & sprängd nyårsblöja.

Gott nytt år! Här nedan kan ni se en del av den fantastiska supe vi förtärde fram till midnatt! Det var en magisk kväll, kantad av rysk kaviar, champagne & cubanska cigarrer. 12-slaget bjöd på många skratt, pussar, fyrverkerier & självklart en bubblig Le de gourmel i kristallglasen! Jag bar en figursydd paljettklänning från Marc Jakobs senaste kollektion! (Se bilder nedan) & utvalda smycken från diamantberit.se! Tack Alla som gjorde kvällen oförglömlig! & inte minst, tack till stråkorkestern som spelade Melker till sömns, ovärderligt.
(null)

Alternativ mer sanningsenlig historia:
Inte ens bilden på maten är från mitt firande. Nej nej, den bilden skickade min glamouröst firande fader till mig- när jag som bäst tryckte i mig dumle & Pommac framför en brittisk kriminalserie. Bilden på min mat under gårdagen är inte sociala medier- godkänd, då den varken innehöll något speciellt dyrt eller var upplagd med någon vidare finess eller omsorg (tänkt såsstänk, ojämn stekyta & operationsbelysning). Efter glupskt intag av den mat som vi själva tillagat, drog sambon ut i statens tjänst. Melker somnade (ej till stråkorkester men väl till min vackra stämma av "trollmor"). Kvar var jag, Lillstrumpa & överbliven Pommac i kaffemugg. Jag bar en icke matchade mjukisdress från HM:s kollektion 2010 & den enda utsmyckningen därtill bestod av intorkade chokladfläckar & magspill (magen fungerar numera lite som krockkudde för smitande mat). När fyrverkerierna började tillta stoppade jag huvudet i kudden & hoppet i Guds händer. Hoppet om att Melker inte skulle väckas och vilja leka en dålig dag i Mellanöstern. Det blev tydligt att Melker inte vaknar av någonting mer än sin ovilja att sova, då han sov sig igenon 12-slaget utan problem. Den som hade problem var inte helt oväntat jag, som låg på spänn & väntande på besök av en raket genom rutan, som dock aldrig behagade komma. 

Det sägs att 12-slaget & första dagen på året är en fingervisning på hur ditt kommande år ska bli. Just i detta avseende hade jag önskat att den övre textraden var min nyårsafton, kanske åtminstone delen om en harmoniskt sovande Melker eller cubanska cigarrer. Nu får jag istället förbereda mig på ett år baserat på: en sprängd kissblöja 03:00 med tillhörande bestyr, ett barn med 39 graders feber, en spyfärdig & sprickfärdig barbakropp en röd tråd av för höga ljud, för lite glam, för små kläder & för smutsigt hår.
  
Men å andra sidan är inte 2018 mer än ett nytt år & en ny kalenderdag. Lite som att gå från måndag till tisdag. Ändå är detta året lite mer  speciellt, då vår familj snart får tillökning. Men några löften tänker jag inte avlägga, inte heller några nya friska tag. Sånt gör jag på sommaren, när d-vitamin finns tillgängligt & rödvin serveras i bag-in-box. Innan dess tänker jag minsann inte lova ett skit. 


Kommentarer :

#1: Kristin Hylén

😂 underbart! Visst är livet spännande!!

Svar: spännande är en underdrift haha! god fortsättning!
Karin Wikström

skriven
#2: Josefine

Gott nytt år!

Svar: tack! god fortsättning! =)
Karin Wikström

skriven

Kommentera inlägget här :