Ofredande, FaceTime & flaskost

Hej omvärlden! 
Om ni undrar: jag har inte tagit en paus i ordets rätta bemärkelse! Kanske att jag inte riktigt har haft tid att författa några längre livsanekdoter! Men det betyder inte att jag ligger på latsidan här i Trelleborg inte. 

Jag har nämligen bara under dagen som passerat:

  • Köpt två spjälsängar på blocket. Inte hämtat en enda men lämnat handpenning på en tredje. 
  • Omedvetet försökt starta FaceTime med en av dessa spjälsängsförsäljare. Mer än en gång. Lite ihärdigt, lite desperat, lite obehagligt. 
  • Upptäckt cheddar på burk. Ostsås. Smält ost på en flaska. I en flaska. Som man alltså bara kan trycka ut. Rätt in i flabben  om en så vill! Den behöver aldrig marknadsföras, mitt engagemang kommer att räcka långt.  
  • Skrivit en gästkrönika/blogg till en nättidning! Återkommer när den är publicerad! (Så skrivit har jag)
  • Ätit upp en hel flaska av ovannämnda ostsås. Ost på flaska (tåls att upprepas) 
  • Nästan fött ett barn på Ikea (kanske inte enligt dem som "vet" saker om barnafödande. Men i min känsla & tanke var det väldigt nära).
  • Köpt två svindyra lampor- också på Ikea, mest för att det var så extremt bra reapris (Said har en tendens att fastna för utreade föremål oavsett användningsområde eller utseende). Det visade sig dock, som nästan alltid, att lamporna var just svindyra & att den makalösa rean rörde en på riktigt ful lampa i facket bredvid. Men Ikea ska liksom inte tro att vi inte har råd. Nästa gång vår lampbudget ger utrymme för inköp blir runt 2028. 
Nu ska även sova bockas av på listan! Det jag numera ägnar mig åt mellan cirka 23-01. Resten av tiden går till gravidsmärtor, barnagråt (trodde faserna var över?) & välutvecklade fantasier om tubost. 
(null)
Ofrivilligt osponsrat inlägg. 

Jag lovar att bli mer inspirerande snart(!) tror bara jag måste föda detta barnet först.

Kommentera inlägget här :