Checklista för barninnehavare.

 
Dagarna rullar på i det Wikströmska hemmet. Jag inser att jag med senaste avkomman blivit något sämre bloggare. Jag förstår i ärlighetens namn inte hur man som tvåbarnsmamma, enbarnsmamma eller nollbarnsmänniska överhuvudtaget har tid att blogga flera gånger om dagen? Jag är glad om jag hinner äta 30% av de tillfällena kroppen förväntar ett matintag samt att mina ögon per automatik stängs varje gång jag nyser (det närmaste powenap jag kommer just nu).
 
Jag har som jag tidigare deklarerat blivit en sådan mamma som glömmer allt, allt från förskolefotograferingar till inlämning av semesterplan. Ett par gånger dagligen stannar jag upp och ser över situationen. Oftast innehåller min checklista endast mina två barn- men den ska likväl bockas av för att komma vidare i dagen. 
 
Melker (är inom synhåll, tillsynes syresatt) √
Edith (är inom räckhåll för mig och utom räckhåll från ovanstående) √
 
Sen kan dagen fortsätta, tills nästa checkpoint.Skulle jag addera någon till min lista, såsom ett telefonnummer, ett event eller en bloggning görs alltså detta med en liten risk att ursprungslistan blir lidande. 
Att komma ihåg en fotogragering är till ingen som helst nytta om du inte har barnet med dig, det är jag nästan helt säker på.
 
 
 
Jag har en del att skriva om och detta ska givetivs ske så fort tillfälle ges. Kanske redan ikväll!
 
/
Karin√
Melker√
Edith√
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :