Trevnadsbajs & klädsim

 
Idag har det varit en dag som jag gärna hade lämnat till historien, oberörd & bortglömd. Dagen började lite lagom klockan 05:00 då min sambo skulle till jobbet. I samband med hans morgonrutin fick han ett till synes ostoppbart behov av att skrika ut diverse frågor till ett mörkt och stilla universum (frågor som "Men vaar är alla mina kläääääder"), Universum svarade med tystnad (en tystnad som jag njöt av) men som BebisMelker genast bröt med ett glatt GOD MORGON HUSET! Och säger BebisMelker god morgon så är det god morgon som gäller. Dagen fortsatte med överlämning av lägenheten som vi nu sålt. Detta i sällskap av en övertrött Melker, som tänkte att stämningen på det något formella mötet kanske kunde lättas upp lite- om han bara bajsade ner allt i hans närhet! Han hade fel. Bajs överallt är aldrig kul men särskilt okul är det om man samtidigt tvingas hålla god min och lyssna på köparens obeskrivliga (fast han ville bestämt sätta ord på det) intresse för lastbilar "jasså, de kör från Holland.. lastbilarna... ja okej... jo.. men du nu måste jag verkligen göra något åt allt bajs här förstår du... jaha, du har varit i en lastbil? i tyskland! kul..men jag ska bara..du ser..bajs.." Dagen avundades med ett Melkers lilla kvällsbad (jag skriver lilla, så ni ska förstå hur enkelt det egentligen ska vara, hur oskyldigt ett litet jävla bad är). När Melker är redo för badet inser jag att jag inte har packat upp hans balja, vilket är grundläggande tillbehör för just baljbadande. Jag bestämmer mig  för att duscha honom istället, så jag inte krängt av alla kläder i fullt krig helt i onödan. In i duschen, lägger honom på en handduk på golvet (hans ögon blir stora som tefat) slår på vattnet, och Melker tjuter som vanligt av glädje! Men va fint tänker jag och stoppar in huvet i strålen! äntligen något som verkar lösa sig smärtfritt! Gött, verkligen! tills jag förstår mitt uppenbara misstag - mina kläder. 
 
 
Med detta lämnar jag denna dag, ett glas rödvin i flabben (ja inte glaset, men vinet iaf), en pastaröra och en morgondag inväntas med förväntan. 
 
Redo att inmundiga
 
Adjöken lägenheten! 
 
Nu är det jag som ska ta mig ett allvarligt snack med universum! och får jag inget svar, så får jag iallafall tystad. Win win. 
 
/ Karin "försökaduger" Wikström
Taggar: bebis, enmammablirtill, försökaduger, föräldrer, mamma, mammablogg, mammaledig;

Kommentarer :

#1: Anonym

Tack Karin, förstår att det var en riktig bajsdag men det hjälpte ändå mig att se min tillvaro som ngt enklare. Älskar din blogg! Puss & Kram Anna NH

Svar: Haha underbart! Tack för dina ord & tack för att du läser chefen, roooligt! ;-) puss & kram <3
Karin Wikström

skriven

Kommentera inlägget här :